Moon Milk met CBD

Heb je Moon Milk al geprobeerd?

Moon Milk is een nieuw comfortdrankje en enorm populair door social media. Bovendien is het vrij eenvoudig te maken! Normaal gesproken drinken mensen het vlak voor het slapen gaan. Het is een zeer ontstekingsremmende en zeer veelzijdig drankje. Het kan helpen bij veel verschillende symptonen.

Hier is een eenvoudig recept met Curcumine en Piperine CBD-olie voor extra ontstekingsremmende en ontspannende effecten. Om dit recept ook nog vegan te maken, vervang dan gewone melk door bijvoorbeeld soja of haver melk.

Ingredi├źnten

1 kopje volle melk (of sojamelk/amandelmelk)
1/2 theelepel gemalen kaneel
1/2 theelepel gemalen kurkuma
2 knijpen gemalen kardemom
1 snuifje gemalen gember
1 knijpen gemalen nootmuskaat
10 druppels 15% CBD-olie met Curcumine en Piperine
1 theelepel honing

Breng de melk aan de kook in een kleine pan op een middelmatig laag vuur. Klop in de kruiden en breng het naar eigen inzicht op smaak. Voeg kokosolie toe, breng het tot een laag vuur en kook verder tot de melk is opgewarmd (ongeveer 5-10 minuten). Haal de pan van het vuur en laat het een tijdje afkoelen. Roer de honing en CBD-olie erdoor (je wilt voorkomen dat je zowel de honing als de CBD-olie kookt, anders vernietig je de positieve eigenschappen!). Giet de Moon Milk in een beker en drink deze terwijl het nog warm is vlak voor het slapen.

Slaap zacht!

Andere lezen ook:  Is CBD legaal in Nederland?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *